Scotty Beauty

Ha tetszés van, szép is van. Megfogható és megfoghatatlan. Nem tudjuk megfogalmazni, hogy mi a szép. A szépnek akkor van értelme, ha tetszik, de ami tetszik az nem mind szép. A szép olyan jelenség amely az érzelemre hat. Hamarabb jut el az érzelemhez

 

Ultrahangos Zsírbontás

 

 

 

Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, nem tudod ledolgozni a felesleges zsírpárnákat, nincs időd edzőterembe járni, nem szeretsz sportolni akkor itt a helyed. Helyi zsírbontás ultrahang segítségével. A kezelés előtt adunk egy salaktalanító teát, majd kezdjük a kezelést mely 15-20 perc testtájanként, hetente egyszer. Ha felkeltettem az érdeklődésedet,fordulj bizalommal hozzám.

 

Fogyás

Eredmények, de csak ha kitartó vagy :)

 

Tudj meg többet a kezelésről!

 

Mi is az a kavitáció?

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék sebessége hirtelen megnő akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében,(Bernoulli törvénye) a nyomás leesik.

 

A kezelés során alkalmazott 40 kHz körüli ultrahangrezgés hatására a zsírszövet elfolyósodik, és a nyirokutakon, majd a májon és a vesén keresztül távozik a testből. A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos, hiszen a gondosan megválasztott frekvencia révén a károsodás kizárólag a zsírszövetekre korlátozódik. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, ami gyorsítja a zsírtörmelék kiürülését és hozzájárul a bőr feszesítéséhez. Az ürülést a bő folyadékfogyasztás jelentősen segíti, ezért a kezelés előtt és után is ajánlott sokat inni, minimum 2-3 litert.

 

Mennyire tartós az eredmény?


Mivel zsírsejtjeink nem osztódnak, csak méretük növekszik illetve csökken életünk során, a kavitációs kezelés során elpusztult zsírsejtek helyett sem keletkeznek újak. Tehát a kezelés hatása a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós.

 

Mennyi ideig tart egy kezelés?


Egy kezelés 15 perc testrészenként. A kezelési idő alkalmanként maximálisan 45 perc lehet, tehát egy kezelés során három testrészt is kezelhetünk. A kavitációt minimálisan 1 hét pihenés után végezhetjük újra, mert ennél gyakoribb használat esetén a lebontott zsír kiürítése megterhelheti a szervezetet. Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll.

 

Árak:

Személyre szabottak!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 5
Heti: 33
Havi: 75
Össz.: 13 818

Látogatottság növelés
Oldal: TESTKEZELÉS
Scotty Beauty - © 2008 - 2019 - scotty-beauty.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »